Разчитаме на Вашия професионализъм и интегритет.  Изпълнявайте задълженията си по

...
Разчитаме на Вашия професионализъм и интегритет.  Изпълнявайте задълженията си по
Коментари Харесай

Премиерът към МВР: Вършете си работата, имате нашата подкрепа

Разчитаме на Вашия професионализъм и интегритет.  Изпълнявайте отговорностите си по закон, работете съгласно упованията на обществото и поставените от Вашето управление задания и ще имате цялостна политическа поддръжка – както персонално моята, по този начин и на държавното управление. С тези думи министър председателят акад. Денков се обърна към участниците в Националното заседание на Министерство на вътрешните работи. 
 
Мерило за работата на чиновниците във вътрешното министерство са постигнатите резултати, уточни министър-председателят. Борбата с противозаконната миграция, с домашното принуждение, с вноса и разпространяването на опиати и с битовата престъпност са единствено част от целите, по които Министерство на вътрешните работи работи.
 
Акад. Денков сложи необикновен акцент върху дейностите против войната по пътищата и за организацията на почтени избори за локална власт. Премиерът благодари особено на чиновниците от Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " за техния принос за преодоляването на бедствията, породени от изобилните превалявания в редица елементи на страната.
 
" Все по-добре реагираме, когато има проблем ", означи министър председателят и прикани за повече систематични старания за предварителна защита.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР